Van zomerslaap tot start competitie.

Van het bestuur:

 

Van zomerslaap tot start competitie.

 

Na een geweldig vorig seizoen waarin er kampioenschappen gevierd werden, kantinefeesten werden gehouden en waar het bovenal altijd druk en gezellig op het sportpark was kwam er dan toch echt de zomerstop.. Voor velen een periode van rust om weer op te laden voor het nieuwe seizoen.

 

Achter de schermen is er echter heel erg veel gebeurd waar we jullie in dit bericht van op de hoogte stellen.

  • Er zijn dit jaar 4 techniek trainers aangesteld die alle leden tussen de 7 en 13 techniek training geven. Dit is bijzonder, aangezien wij bijna de enige vereniging zijn die alle jeugdleden van bovengenoemde leeftijd voorzien van techniek training. Op maandag en dinsdag verzorgen deze trainers 30 minuten techniek training. Naar verwachting zullen zowel alle spelers als ook de teamtrainers hier naar een hoger niveau van groeien.
  • De kantine heeft een andere bierinstallatie van Bavaria in gebruik genomen. We hadden meer koelruimte nodig, om alle gekoelde dranken te kunnen koelen. Omdat hier zoveel koelkasten voor nodig waren hebben we samen met Bavaria de beslissing genomen om over te gaan naar kelderbier. Kelderbier wordt opgeslagen in tanks, wat gekoeld wordt in een nieuw gemaakte koelcel. Naast dat we nu een mooie koelcel hebben hoeven de vrijwilligers niet meer heen en weer met fusten te slepen. Al met al voor de kantine en vereniging een mooie verbetering. Vrijwilligers en met namen de mannen van klussenclub zijn enorm druk geweest om alles af te voor te bereiden en af te timmeren zodat alles er weer piekfijn uitziet, hulde!
  • Na de metamorfose van vorig jaar gaat het opknappen van de kantine verder; een nieuwe geïntegreerde geluidsinstallatie, (dim bare) led verlichting en geweldig meubilair! Ook de rest van de tafels zal het aankomende seizoen vervangen worden.Kantinecommissie, sponsorcommissie, klussenclub en vooral ook veel clubmensen die hier veel tijd en energie in gestoken hebben om onze kantine nóg meer tot een prachtige ontmoetingsplaats te maken.
  • Het afgelopen seizoen, maar ook in de zomerstop zijn wij verder gegaan met het zoeken naar nieuwe vrijwilligers. Onze insteek om meer spreiding te krijgen begint zichtbaar te worden. Natuurlijk zijn er altijd vrijwilligers met grote en andere met kleinere taken. Toch vinden we het goed om te constateren dat er meer vrijwilligers bijkomen, zodat taken goed verdeeld kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is dat het wedstrijdsecretariaat op de zaterdagmorgen momenteel wordt gerund door 8 enthousiaste vrouwen. Zo is elk tweetal een keer in de maand aan de beurt om een ochtend te draaien, iets wat voor velen beter te doen is dan dit elke week te doen.

 

Al met al mooie ontwikkelen die veelal tijdens de zomerstop hebben plaatsgevonden. Dit allemaal door de inzet van vele vrijwilligers! Bij deze willen wij jullie allemaal een geweldig nieuw seizoen wensen!

 

Sportieve groeten,

 

Het bestuur.

About Author: