Swift 5 remise

Op de dag dat Sybrand zijn 47e verjaardag vierde, moesten we aantreden tegen Wilsum 3, maar voor het zover was werd er eerst nog een teamfoto gemaakt omdat vandaag bijna iedereen present was.

Alleen Marcel miste door een blessure en andere verplichtingen dit fotomoment en Henk K was nog aan het vlaggen bij een andere wedstrijd. Onze tegenstander ging de teamfoto maken en dat geeft ook aan hoe wij in deze klasse met elkaar omgaan, want ook na afloop van deze partij zaten we gezamenlijk aan onze stamtafel in de kantine een lekkere Bavaria weg te tikken.

De wedstrijd op ons favoriete (hoofd)veld waar een druilige regen ons partner speelde was van een ander niveau dan een week eerder tegen IJVV en als wij als team zo denken te presteren dan kom je vanzelf op de koffie. Wilsum die duidelijk meer initiatief en wilskracht toonde trok de wedstrijd naar zich toe en scoorde 2x in de eerste helft, niet dat wij geen kansen kregen, maar de echte wil leek te ontbreken.

In de tweede helft met meerdere wissels en na een donderspech ging het iets beter, dit kwam ook omdat Wilsum wat mindere spelers had ingebracht. Het was Eddie die de 1-2 scoorde en niet veel later was het een eigen doelpunt van Wilsum, William schoot richting het vijandelijke doel en een verdediger werkte de bal achter zijn eigen keeper, 2-2.

Daarna roken wij de overwinning, maar door ons opportunistisch spel en vele kansen, was het ook Wilsum die enkele gevaarlijke uitbraken had, maar Ype onze keeper had dit aardig onder controle tot 15 minuten voor tijd, want toen moest hij het veld verlaten omdat de koeien op hem wachtte om gemolken te worden. Maar Henk K nam het laatste kwartier prima waar, zodat de terechte eindstand 2-2 bleef.

Ouwe Schalk wilde zijn zoon wel weer eens zien schitteren

Ouwe Schalk wilde zijn zoon wel weer eens zien schitteren

dscn0396

Sybrand werd verkozen via de voetbal.nl app tot man van de wedstrijd

dscn0405

Doelpunten maker Eddie en op de achtergrond Ype, die de laatste 15 minuten voor zijn koeien koos.

dscn0411

 

dscn0414

Bernard werd genezen door het koude polderwater na een overtreding

dscn0417

Henk K die kranig de laatste 15 minuten stand hield

lineup111507376625246

About Author: