Swift 5 beleefd een valse start

 

Alle tekenen waren aanwezig voor een mooie voetbalmiddag, het weer was fantastisch, we speelde op het hoofdveld en de tegenstander was ASVD tijdens deze eerste competitiewedstrijd. En kleine oneffenheden waren er ook, want we miste weer vele spelers, sommige geblesseerd, een enkeling die moest werken voor een inkomen en een enkeling ging werken voor een extra cent?

Gelukkig kregen we aanvulling vanuit Swift 3 van Martijn, Frey en Mike. Ook hebben we een nieuwe keeper voor Swift gecontracteerd om de gaten op te vullen bij het huidige keepersprobleem en dat was erg prettig, bedankt alvast Ype en je verdedigde je doel met verve, hier zal Swift nog veel plezier aan kunnen beleven.

Het scorebord ging aan na het eerste fluitsignaal van Rinze en binnen enkele minuten zag de leiding al dat dit een zware middag zal worden, want ASVD bleek een uitgebalanceerd team te hebben, dat prima kan voetballen en die altijd de vrije man wist te vinden, waardoor wij altijd achter de feiten bleven aanlopen. Dit monde uit in vele kansen waarvan er voor de rust er 2 ingingen, maar dit hadden er ook 6 kunnen zijn.

In de tweede helft na enkele wisselingen, ging het een stuk beter, we kregen zelfs meerdere kansen en het evenwicht in het veld leek hersteld, maar als je de kansen die je krijgt niet maakt, wordt het nooit meer een wedstrijd en dan weet je dat ASVD er nog wel eentje kan inprikken en zowaar geschiede, eindstand 0-3.

Toch werd deze dag gezellig afgesloten, want we konden na de wedstrijd lekker buiten op terras zitten met alle andere elftallen van Swift en ondertussen een paar biertjes weg happen en de wedstrijd eindeloos evalueren als je daar behoefte aan had.

dscn0354 dscn0358 dscn0368 dscn0385 dscn0369

About Author: