Sponsornieuws

Hoofdsponsor AH verlengt contract !!

In de afgelopen periode zijn er gesprekken geweest met onze hoofdsponsor AH om het aflopende contract te verlengen.
In die gesprekken is van beide kanten aangegeven dat de samenwerking als zeer positief wordt ervaren.

Zeer verheugd zijn we dan ook om te melden dat dit geresulteerd heeft in een verlenging van het contract met 3 jaar tot het einde van het seizoen 2020-2021.

Op de kleding en tenues zal niet alleen de naam van AH Swifterbant, maar ook de namen Eetcafé de Hijskamer en Party Service Slump prijken.
Een prachtige samenwerking van 3 bedrijven van eigenaar Henk Slump.
Tevens is overeengekomen dat naast sponsoring van het 1e elftal ook het 2e elftal door deze 3 bedrijven worden gesponsord.
Daarmee wordt de complete selectie in het nieuw gestoken.

De intentie is tevens om nog meer te gaan samenwerken en elkaar te versterken daar waar mogelijk is.
Al met al een deal waar Swift’64 voetbal trots op is !!

De Sponsorcommissie

 

 

 

SponsorKliks

 

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Swift’64 voetbal een warm hart toedraagt mogelijk om jouw club GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/, zoek bij wie wilt u sponsoren naar Swift64 Voetbal en shop online bij tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando, MediaMarkt en Booking.com.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert uw sponsordoel, Swift’64 voetbal, een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt.

Het kost U dus niets extra !!.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Swift’64 voetbal,

Sponsorcommissie Swift’64 voetbal

 

 

 

a-team-2016-2017-9                                a-team-2016-2017-16

A-junioren van Swift 64 voetbal voorzien van een nieuwe outfit.

De jongeren onder de 19 jaar (A-junioren) zijn afgelopen zaterdag voorzien van een nieuw outfit. Twee sponsoren, Advies en Kies en Agrarisch bedrijf de Jonge zijn door voorzitter Anco van der Velde bedankt voor hun bijdrage aan dit team. Advies en Kies is een adviesbedrijf in verzekeringen en werkzaam in de driehoek Emmeloord, Zwolle, Zeewolde. Mark Hogedorf van Advies en Kies vertelt dat het bedrijf met een vestiging in Emmeloord en Zwolle in 2010 is opgericht. Wat bij Advies en Kies voorop staat is transparantie, een klant is geen nummer en kiest nadrukkelijk zelf voor het verzekeringspakket. Net als Advies en Kies is ook het agrarische bedrijf van familie de Jonge aan de Rivierduinweg zeer betrokken bij Swift. Het hele gezin de Jonge is lid van Swift. William voetbalt momenteel met veel passie in het 5e. Dochter Veronique is aanvoerster van het damesteam en zonen Danny en Cris spelen respectievelijk in het 1e en de JO 17-1. Daarnaast is Karin leidster van de A-junioren. Ook de 1e generatie, Ko de Jonge, is regelmatig aanwezig bij Swift als fanatieke supporter van alle familieleden. Beide bedrijven benadrukken dat Swift voetbal binnen het dorp op sportief gebied een belangrijke sociale functie vervult en dat ze om die reden graag hun steentje bij willen dragen aan de vereniging. De fotosessie was voorbereid door Rinie Kaboord, lid van de sponsorcommissie. Uiteraard was ook de trainer van het team, Geert van Rijbroek, aanwezig.

Goeman Metselwerken

Met trots heten wij Goeman Metselwerken welkom als nieuwe sponsor van Swift’64. Dennis Goeman is sinds 2007 eigenaar van zijn eigen metsel- en voegbedrijf. Met 19 jaar ervaring is zijn bedrijf gespecialiseerd in al het voorkomende metsel- en voegwerk. Ook voor het verlijmen van binnenwanden bent u bij hem aan het goede adres. Wilt u de zorg voor een metsel- en/of voegproject uit handen geven neem dan contact met hem op via info@metselwerken-dronten.nl of op telefoonnummer 06-24 23 97 76.

 

Bouwcenter Dronten

Met grote dank aan Bouwcenter Dronten kan Swift’64 Voetbal genieten van een prachtig nieuwe tegelvloer in de kantine. Bouwcenter Dronten biedt de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. Een bestelbus wordt winkelwagen in de handige drive-in bouwmaterialenhandel.

Kom naar Bouwcenter Dronten voor bouwmaterialen, gereedschappen, hout en plaatmaterialen, en tuinartikelen zoals sierbestrating, tuinhout en tuinverlichting. Bij alle materialen geven zij het juiste advies voor correcte verwerking.

Bouwcenter Dronten is een sterke partner voor bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven en particulieren. Vertrouwde kennis en service dichtbij het bouwproject, dat is wat elke bouwprofessional nog krachtiger maakt!

Adres

De Aar 59

8253 PN Dronten

T (0321) 38 68 88

F (0321) 38 68 89

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 07:00 – 17:15         Zaterdag 08:00 – 12:00       Zondag Gesloten

 

 

Alle aanwezige sponsoren bij het uitje naar de Oostvaardersplassen

IMG_7316