Voor nadere informatie klik

SRB wedstrijden 29 sept – 01 okt 2014 -1

 

Swift-Wapenveld

ING Logo

ING sponsor van Swift ‘64 Voetbal.

ING ondersteunt amateurvoetbal en geeft Swift ’64 extra impuls

 

Amsterdam, 01 september 2014 – ING is sponsor geworden van voetbalvereniging Swift ’64 en heeft zich per 1 september 2014 voor 3 jaar aan de club verbonden. In maart 2014 startte ING met een van de meest omvangrijke sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het amateurvoetbal om het amateurvoetbal in Nederland naar een hoger plan te tillen. Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een intensief sponsorschap van de ING. Swift ’64 is één van de ruim 300 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een sponsorschap waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING. Daarnaast verbindt ING zich voor de komende 3 jaar aan 122 amateurverenigingen als hoofdsponsor. Met dit programma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven.

 

Een prachtige prikkel voor onze club.

We zijn enorm trots dat we met onze pitch een sponsorschap van de ING in de wacht hebben gesleept. Het is echt een prestatie van de hele vereniging geweest. We kunnen met deze extra impuls van de ING onze ambitie voor de komende jaren gaan verwezenlijken,” aldus voorzitter Jan Griekspoor.

 

“ING wil met dit initiatief een structurele bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambitie van amateurverenigingen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de financiële gezondheid van de verenigingen. We willen ook het amateurvoetbal in Nederland helpen Financieel fit te worden. Binnen het sponsorschap helpen we dan ook de vereniging met kennis en advies om hun financiële huishouding gezond te maken en te houden”, aldus Robbert Jan Kromkamp Rayondirecteur ING MKB.


Bakermat van het Nederlandse voetbal.

Voetbal begint bij de amateurvereniging. Amateurverenigingen zijn daarmee de bakermat van het Nederlandse voetbal. Daar wordt de liefde voor voetbal geboren, gekoesterd en gedeeld. Door spelers en speelsters, scheidsrechters, barmannen en -vrouwen, bestuursleden en natuurlijk supporters. Ook staan amateurclubs aan de basis van de maatschappelijke rol van het Nederlandse voetbal. De verenigingen zijn belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Daarom zet de ING zich als hoofdsponsor van de KNVB ook met volle overgave in voor het amateurvoetbal in Nederland.

 

Meer info www.swift’64.nl

 

- Einde bericht -

Persinformatie

ING Nederland, Afdeling Externe Communicatie, Inge Witteman, 06-13972248, inge.witteman@ing.nl

 

Ga voor het laatste nieuws naar www.ing.nl/nieuws of volg ons op Twitter: @INGnl_nieuws

ING

De ING is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders een van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. ING biedt klanten gemak, waar voor hun geld en persoonlijk advies. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij de ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Daarnaast bemiddelt de ING in verzekeringen en pensioenen. De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling met meer dan 82.000 medewerkers. ING Groep verleent diensten aan ruim 61 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in meer dan 40 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Australië. ING Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr. 33031431. Wilt u geen persberichten meer ontvangen van ING, klik dan hier.

 

Sinds vandaag hebben we inzicht op de bezoekersaantallen van de Swiftsite www. swift64.nl. Hieruit blijkt dat deze site niet meer weg te denken is uit het hart van de vereniging.

 

Afgelopen maand augustus hebben totaal 2.721 unieke  bezoekers  8.328 keer deze site bezocht en hebben ze samen 27.688 pagina’s bekeken.

Vanaf 1 September t/m vandaag(een halve maand) hebben 1.630 unieke bezoekers 4.214 keer de site bezocht en 19.564 pagina’s bekeken.

 

Eigenlijk is het ook wel logisch dat er zo vaak naar de site gekeken wordt want wat kun je er allemaal vinden:

Laatste nieuws

Programma’s

Uitslagen,

Standen,

Teamgegevens(ook voor gasten om bijv. oefenwedstrijden af te spreken)

Bestuursgegevens.

Commissiegegevens.

Kortom, teveel om allemaal op te noemen maar praktisch elk bestuurslid, commissielid, leider en trainer kun je via deze site vinden

 

Doe er allemaal jullie voordeel mee en zegt het voort.

 

 

De voorronden in de beker zijn gespeeld. 5 teams van Swift ’64 hebben de volgende ronde bereikt.

 

Swift 1

Swift 3

Swift E1

Swift E3

Swift MC1

 

Allemaal gefeliciteerd

Op zaterdag 20 September wordt er in de Algemene Ledenraadsvergadering van de KNVB gestemd over het nieuwe bestuurlijke model van de KNVB. Klik bijgesloten bestand aan voor alle informatie

Nieuw Bestuurlijk Model KNVB

tl_files/content_resources/images/banners/Suydersee-banner-website.jpg

Winkelen én je favoriete regionale vereniging of goede doel steunen. Van 5 september tot en met 9 oktober 2014 maakt Stadscentrum SuyderSee in Dronten dat mogelijk met de actie ‘Cash voor je club’. In totaal is maar liefst € 10.000,- te verdelen.

 

Negen (sport)verenigingen en een goed doel doen mee aan deze actie. Zij kunnen dankzij de voorkeur van winkelende consumenten geld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tussen 5 september en 9 oktober bij deelnemende winkels in Stadscentrum SuyderSee besteedt, krijgt deze een speciale SuyderSee Munt.  De munten (met een maximum van tien per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverdisplay in de Redepassage. Pro rato worden de bijdrages toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging of goed doel krijgt toebedeeld, des te meer geld ze na afloop ontvangt. Je hebt dus direct invloed op de cash van je club!

 

Ook stemmen via Facebook

Daarnaast kan iedereen gedurende de actieperiode op de Facebook-paginawww.facebook.com/SuyderSeeDronten via de stembutton de voorkeur voor een van de tien verenigingen aangeven. Daarmee kunnen de organisaties nog eens een extra bijdrage van maximaal € 1.000,- verdienen. De stemmen worden wederom naar verhouding uitbetaald. De stemmers maken bovendien kans op € 50,- shoptegoed bij Stadscentrum SuyderSee.

 

De tien deelnemende partijen

De tien deelnemende regionale partijen zijn asv Dronten (voetbal), ASVD Korfbal (korfbal), Reaal (voetbal), Flevo-Scouts (scouting), AV Flevo Delta (atletiek), BAS (voetbal), Swift’64 (voetbal), Swift’64 (gymnastiek), Swift’64 (badminton) en Hospice Dronten. Tijdens de Sport- & Lifestyle markt op vrijdag 5 september van 16.00 tot 21.00 uur presenteren de verenigingen zich op het plein aan de Rede. Wie weet zit uw favoriet er ook bij!

 

Voor meer informatie Tekst Grote Clubactie voor website Swift

Voorlopig wordt er zolang het kan (ivm invallen duisternis) op veld 3 en 4 getraind om de trainingsvelden te ontlasten.
Na de training alle doeltjes (zowel groot als klein) tegen de bosranden plaatsen zodat het veld gemaaid kan worden.

Klik hier voor het voorlopige trainingsschema van Swift ’64 voor het seizoen 2014-2015.
Het veld aan de kant van de weg (rechts) op het trainingsschema zal ook op veld 3 en/of 4 dezelfde kant blijven.

Op de Swift Homesite is onder de kop “Clubinfo” het item “scheidsrechterszaken” toegevoegd. De liefhebber kan hier terecht om het een en ander te weten te komen betreffende scheidsrechterszaken algemeen(bijv. reglementen en spelregels) en scheidsrechterszaken bij Swift ’64 in het bijzonder(bijv. cursusaanbod).

 

Ik zou zeggen doe er allemaal uw voordeel mee.

 

Harrie Seinen