Het “50 jaar Swift ’64 voetbal” jubileumweekend is op vrijdag 22 augustus en zaterdag 23 augustus 2014.

- Op vrijdagavond 22 augustus is de “Reünieavond” met op het programma onder andere een wedstrijd tussen (oud) coryfeeën en hun opvolgers. Vervolgens verzorgt “Eigen-wijs” in de feesttent gezellige achtergrondmuziek voor tijdens het “Reüniefeest” met onder andere accordeon, drum, gitaar en zang.
- Zaterdag 23 augustus overdag zijn er allemaal leuke activiteiten voor jong & oud. Er is onder andere een voetbal show van “Freestyle voetballer” “Tom V”.
- Op zaterdag 23 augustus is er vanaf 21:00 een afsluitende “Feestavond” en zorg de band “BARCODE” in de feesttent voor een spetterend optreden waarbij IEDEREEN welkom is.

Kijk voor meer informatie de komende periode regelmatig op: www.50jaarswift64voetbal.nl

Voor meer informatie klik Competitieschema Swift ’64 alle teams  onderaan bij de tabbladen kun je van team switchen

Op 10 juli heeft de KNVB het bekerprogramma voor Swift ’64 1 en Swift ’64 2 bekend gemaakt.

 

Swift ’64 1 is ingedeeld bij ‘t Harde 1, Zwart Wit ’63 1 en SV Lelystad ’67 1

 

Swift ’64 2 is ingedeeld bij Zwolsche Boys 3, IJVV 2 en Lelystad ’67 3.

 

Wanneer de wedstrijden gespeeld worden kun je vinden op de pagina weekprogramma(bovenaan de Swifsite)

 

 

Klik hier voor het voorlopige trainingsschema van Swift ’64 voor het seizoen 2014-2015.
Voor vragen en/of opmerkingen kan je terecht bij de coördinator.

Klik hier voor meer informatie betreft de voorlopige teamindeling Swift ’64 jeugd 2014-2015. Nog ontbrekende informatie volgt zsm.

Trainers uit het grote Barcelona komen naar Swifterbant!

 

Trainingskamp Flevolands KampioenschapDe trainers en coaches uit Barcelona komen naar Swift ’64 om de jeugd in Flevoland te trainen volgens de methode van de Spaanse kampioenen.

 

De jeugdspelers krijgen de kans om deze methode te leren en er mee te trainen. 5 dagen lang wordt je als een prof getraind in Barca-stijl door de trainers die dit het beste kennen. Vanuit het Catalaanse Barcelona worden deze trainers ingevlogen.

Lees meer

Op de Swift Homesite is onder de kop “Clubinfo” het item “scheidsrechterszaken” toegevoegd. De liefhebber kan hier terecht om het een en ander te weten te komen betreffende scheidsrechterszaken algemeen(bijv. reglementen en spelregels) en scheidsrechterszaken bij Swift ’64 in het bijzonder(bijv. cursusaanbod).

 

Ik zou zeggen doe er allemaal uw voordeel mee.

 

Harrie Seinen