Het “50 jaar Swift ’64 voetbal” jubileumweekend is aanstaande vrijdag 22 augustus en zaterdag 23 augustus 2014.

- Vrijdagavond: Vanaf 18:30 Reünieavond voor alle (ex)leden, (ex)betrokkenen en iedereen die Swift ’64 voetbal een warm hart toedraagt!
- Zaterdag overdag: Opening 9:15 (E+F pupillen en mini’s 8:45 aanwezig) spellenprogramma voor jong en oud in diverse tijdvakken. Speciaal programma voor leden, maar ook vele activiteiten voor niet-leden.
- Zaterdagavond: Vanaf 21:00 Feestavond voor iedereen!
Er zullen gedurende deze dagen vele leuke activiteiten zijn. Dus kom ook en neem evt. vriendjes, familie, kennissen en partners mee!

Klik hier voor de 50 jaar Swift ’64 jubileumkrant

Kijk voor meer informatie op: www.50jaarswift64voetbal.nl

Swift ’64 1(4e klasse Oost) heeft zaterdag bij de Walde 1 uit Oudega(2e klasse Noord)een verdiend gelijk spel in de wacht gesleept.
Swift begon goed aan de wedstrijd maar geleidelijk nam de Walde 1 het heft in handen wat al snel leidde tot een 1-0 voorsprong. Swift probeerde steeds goed voetballende oplossingen te zoeken maar door de druk van de Walde kwam dit er niet altijd even goed uit.
Ruststand 1-0.
Ook de tweede helft bleef Swift goed voetballend zoeken naar resultaat. Ze werden steeds sterker. Er werden echter veel kansen gemist.
5 Minuten voor tijd wist Tom Roskam met een mooie kopbal het net van de Walde 1(via de binnenkant van de paal)te vinden, zodat er uiteindelijk een 1-1 eindstand op het bord kwam.
Al met al een goed resultaat van een gemiddeld jeugdig team. Als de aanvallers er nog beter in slagen om de kansen af te maken geeft dit de burger moed.(houd het maar op jeugdige onervarenheid)

 

Voorlopig wordt er zolang het kan (ivm invallen duisternis) op veld 3 en 4 getraind om de trainingsvelden te ontlasten.
Na de training alle doeltjes (zowel groot als klein) tegen de bosranden plaatsen zodat het veld gemaaid kan worden.

Klik hier voor het voorlopige trainingsschema van Swift ’64 voor het seizoen 2014-2015.
Het veld aan de kant van de weg (rechts) op het trainingsschema zal ook op veld 3 en/of 4 dezelfde kant blijven.

Beste trainers, klik hier voor de lijst van de ballenbakken. Zorg ervoor dat je na de training alle ballen (desnoods even zoeken in sloten en of bosranden) weer terug doet in de juiste bak en dat de ballenbak op slot gaat. Alvast bedankt en veel plezier!
Met vriendelijke groet, van het materialenbeheer.

Voor de spelers van de 1e en 2e selectie van Swift ’64 stond op zaterdag 2 augustus de eerste training op het programma.
Om 10:00 werden alle spelers verwacht, waarna er om +- 10:30 getraind werd tot +- 11:45. Vervolgens is er genoten van een gezamenlijke lunch om daarna afsluitende partijvormen te spelen.
Het veld lag er prima bij en ook in en rond de kantine was het alweer gezellig.
Kortom, het voetbalseizoen is weer begonnen!

Klik hier voor meer informatie betreft de voorlopige teamindeling Swift ’64 jeugd 2014-2015. Nog ontbrekende informatie volgt zsm.

Trainers uit het grote Barcelona komen naar Swifterbant!

 

Trainingskamp Flevolands KampioenschapDe trainers en coaches uit Barcelona komen naar Swift ’64 om de jeugd in Flevoland te trainen volgens de methode van de Spaanse kampioenen.

 

De jeugdspelers krijgen de kans om deze methode te leren en er mee te trainen. 5 dagen lang wordt je als een prof getraind in Barca-stijl door de trainers die dit het beste kennen. Vanuit het Catalaanse Barcelona worden deze trainers ingevlogen.

Lees meer

Op de Swift Homesite is onder de kop “Clubinfo” het item “scheidsrechterszaken” toegevoegd. De liefhebber kan hier terecht om het een en ander te weten te komen betreffende scheidsrechterszaken algemeen(bijv. reglementen en spelregels) en scheidsrechterszaken bij Swift ’64 in het bijzonder(bijv. cursusaanbod).

 

Ik zou zeggen doe er allemaal uw voordeel mee.

 

Harrie Seinen