Voor meer informatie Tekst Grote Clubactie voor website Swift

Met dank aan sponsor Flevonice hierbij een filmpje van het Bubble Voetbal tijdens onze jubileumactiviteiten op zaterdag 23 augustus.

50 jarig jubileumSwift ’64Voetbal speech Jan Griekspoor

Klik http://www.barcodeband.nl/545-50_Jaar_Swift64.html

Het is een prachtig weekend geworden. Met als één de van hoogtepunten de reünieavond. Een zeer grote opkomst van leden,oud leden, trainers, voorzitters en commissieleden zorgde voor een onvergetelijke avond. Het was prachtig om te zien hoe men elkaar op zocht, oude verhalen werden volop uitgewisseld. En er werd veel gelachen, om de oude foto’s en verhalen. De jubileumwedstrijd, de oude sterren, tegen de aanstormende jeugd van Swift’64 was prachtig om te zien. De looplijnen waren nog goed en de posities werden goed ingevuld, maar de oude garde moest het duidelijk afleggen tegen de jeugd. De leden en oud leden waren in grote getale aanwezig en men heeft intens genoten van de wedstrijd. In de toespraken van Jan Griekspoor en Hans Engelvaart, werd de historie van Swift’64 voetbal nog eens uitvoerig belicht.

Zaterdag overdag volop sport en spel op het sportcomplex. Gelukkig viel het weer mee en werd het een geweldige gezellige dag. Hoogtepunt van de dag de Braziliaanse showband die “Schijt je rijk ” in luide. Na een tijdje wachten en veel spanning bij de toeschouwers was de koe zover, en liet zijn hoop vallen. De 1500 euro was vergeven.

Zaterdagavond volop feest in de feesttent. De tent was vol met meer dan 600 bezoekers de band  “Barcode ” zorgde voor een prima Sfeer, Swifterbant ging compleet uit zijn dak. Om 23.00 uur een spetterende vuurwerk show, mooi en indrukwekkend.

Het was een geweldig weekend, die perfect georganiseerd was, er werd geen wanklank gehoord. We kunnen terug zien op een op een ZEER geslaagd 50 jarig jubileum van Swift’64 voetbal. 

Mensen bedanken is natuurlijk altijd moeilijk wie wel, en wie niet. Maar één groep mensen die ik toch nadrukkelijk in de schijnwerpers wil zetten, is het 50 jaar Swift’64 voetbal jubileum comité. Wat deze voetballeden met elkaar hebben gepresteerd in ongelooflijk. Met beperkte middel zo’n prachtig jubileumweekend  neerzetten is TOP !! 

Anne, Marieke, Eddie, Gerco, Harmien, Adriaan, Erik en Kees, namens het bestuur van Swift’64 voetbal zeer, zeer veel dank voor de organisatie van dit prachtige jubileumweekend.

Jan Griekspoor. Voorzitter Swift’64 voetbal

Voorlopig wordt er zolang het kan (ivm invallen duisternis) op veld 3 en 4 getraind om de trainingsvelden te ontlasten.
Na de training alle doeltjes (zowel groot als klein) tegen de bosranden plaatsen zodat het veld gemaaid kan worden.

Klik hier voor het voorlopige trainingsschema van Swift ’64 voor het seizoen 2014-2015.
Het veld aan de kant van de weg (rechts) op het trainingsschema zal ook op veld 3 en/of 4 dezelfde kant blijven.

Op de Swift Homesite is onder de kop “Clubinfo” het item “scheidsrechterszaken” toegevoegd. De liefhebber kan hier terecht om het een en ander te weten te komen betreffende scheidsrechterszaken algemeen(bijv. reglementen en spelregels) en scheidsrechterszaken bij Swift ’64 in het bijzonder(bijv. cursusaanbod).

 

Ik zou zeggen doe er allemaal uw voordeel mee.

 

Harrie Seinen